top of page

AB Algemene Bouwwerken door Caparol DAW Belgium erkend als Carbon partner

Wat is een Carbon Partner?

Het aanbrengen van thermische gevelisolatiesystemen is werk voor vaklui, waarbij ervaring, oog voor detail en het gebruiken van uitstekende systemen bepalend zijn voor een perfect eindresultaat. Caparol DAW Belgium is fabrikant van thermische gevelisolatiesystemen en hecht het grootste belang om samen te werken met partners die deze mening delen en deze dag na dag in de praktijk willen omzetten.

In 2011 hebben we onze eerste ervaring opgedaan met de thermische gevelisolatiesystemen van Caparol. Na een proefperiode gecombineerd met controle en opleidingen op de werf hebben we in augustus het kwaliteitslabel ontvangen voor 24 maanden. Dit label wordt tweejaarlijks geëvalueerd.

Bekijk onze realisaties onder ‘Projecten’

Onze voordelen in één oogopslag

  • Exclusieve samenwerking met een sterke internationale partner

  • Onze werknemers worden regelmatig bijgeschoold

  • We blijven als eerste op de hoogte van nieuwigheden

Waarom een Carbon Partner?

  • Als Caparol Carbon Partner schatten we de situatie in met oog voor detail. Het perfecte eindresultaat primeert. Caparol staat ons bij met raad en daad

  • De moderne consument is veeleisend en dat is terecht. Met het team van Caparol rond ons, kan hij van bij het begin rekenen op een stroom van duidelijke en eerlijke informatie. Vragen omtrent kleur, afwerkingsdetails, onderhoud… zijn eenvoudig te beantwoorden als iedere betrokkene het systeem van binnen en van buiten kent. Ook voor kleur- en materiaaladvies kan de eindklant rekenen op ons als Carbon Partner en het ganse netwerk.

Ondersteuning naar klanten

Wij staan er dus niet alleen voor. Als één van de grootste internationale specialisten in de branche, biedt Caparol ons alle mogelijke ondersteuning en dit via verschillende kanalen

  • Brochures: er zijn overzichtelijke brochures voor particulieren, architecten,…

  • isolerenmetcaparol.be biedt digitale informatie voor particulieren. Met een handige besparingscalculator

  • porfolio.caparol.be is een visueel platform, gevuld met gerealiseerde projecten.

Comments


bottom of page